PROTEINI – VLAKNA- UGLJIKOHIDRATI
Fina proteinska tjestenina
Bez jaja, aditiva i aroma
Tjestenina zaista može biti dio zdrave, uravnotežene prehrane, posebno ako sadrži mnogo vlakana i proteina poput ove tjestenine sa lećom. Postotak proteina i vlakana od 27% nutritivno toliko obogaćuje obrok da to može ponuditi jedino ova vrsta tjestenine.
Neto: 350g
Sastav: Brašno T-400, integralno pšenično brašno, brašno rajčice, leća 15%, voda, sol, hladno prešano ulje suncokreta
Način pripreme: Tjesteninu kuhati u kipućoj vodi uz dodatak soli i malo ulja. Kuhati u otvorenoj posudi 2-3 minute uz povremeno miješanje. Skuhanu tjesteninu procijedite i poslužite. Za najbolji rezultat koristite 1L vode na 100 g tjestenine.
Nutritivna vrijednost na 100g:
Energetska vrijednost: 1515 kJ/358 kcal
Masti: 3,41g
Zasićene masne kiseline: 0,54g
Ugljikohidrati: 49,08g
Vlakna: 7,03g
Proteini:27,50g
Sol:0.7g