Tjestenina s lećom

PROTEINI – VLAKNA- UGLJIKOHIDRATI

Fina proteinska tjestenina

Bez jaja, aditiva i aroma

Tjestenina zaista može biti dio zdrave, uravnotežene prehrane, posebno ako sadrži mnogo vlakana i proteina poput ove tjestenine sa lećom. Postotak proteina i vlakana od 27% nutritivno toliko obogaćuje obrok da to može ponuditi jedino ova vrsta tjestenine.

Neto: 350g

Sastav: Brašno T-400, integralno pšenično brašno, brašno rajčice, leća 15%, voda, sol, hladno prešano ulje suncokreta

Način pripreme: Tjesteninu kuhati u kipućoj vodi uz dodatak soli i malo ulja. Kuhati u otvorenoj posudi 2-3 minute uz povremeno miješanje. Skuhanu tjesteninu procijedite i poslužite. Za najbolji rezultat koristite 1L vode na 100 g tjestenine.

Nutritivna vrijednost na 100g:

Energetska vrijednost: 1515 kJ/358 kcal

Masti: 3,41g

Zasićene masne kiseline: 0,54g

Ugljikohidrati: 49,08g

Vlakna: 7,03g

Proteini:27,50g

Sol:0.7g

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *