Prirodna pomoć i preventiva kod najtežih bolesti: SUŠENA OPNA JEZGRE MARELICE

LAETRIL je antikancerogeni vitamin B17 ili amigdalon. Dobiva se ekstrakcijom iz jezgre kajsije marelice, nakon što se hladnim cijeđenjem iz nje izdvojilo ulje. Spoj B17 – laetril je zapravo molekula cijanovodika sa benzaldehidom, koji se nalaze između 2 molekule glukoze. Riječ je o toksičnom spoju koji sa ovom glukozom privlači tumorske stanice, te ih uništava. One žele rasti, pa se hrane glukozom, za koju je vezan cijanovodik. Kaže se da šećer dolazi na kraju, čak i za tumore. Istraživanja o ovom spoju provode se još od 1950ih, a pokazala su da zdrave stanice, zahvaljujući djelovanju određenih enzima u ljudskom tijelu, ne uzimaju ovaj spoj. Ipak, dobro je u 2-3 tjedna za vrijeme uzimanja laetrila u ishrani sasvim reducirati šećer, škrob i ugljikohidrate.

Tretman sa laetrilom traje 6 tjedana, a poznatiji je kao „prirodna kemoterapija“:

 • 1. i 2. tjedan: primjenjuje se ulje konoplje 1 žlica (30 kapi), 3 puta dnevno, prije jela, zajedno s medom Pet Tibetanaca; 1 žlica, 2 puta dnevno, sa čašom vode kao međuobrok. Na taj se način organizam intenzivno čisti od toksina.
 • 3. i 4. tjedan: potrebno je izbjegavati sve šećere, konzerviranu i rafiniranu hranu, i svakog dana uzimati 3 puta dnevno,sušenu opnu jezgre marelice (ovo je najbolji izvor vitamina B- 17), prije jela, u količini od 3OO miligrama a to je količina koja stane na vrh noža i zamjenjuje količinu od desetak sjemenki marelice. Ovaj prah umiješajte u vodu ili hranu. U ovom periodu uz sušenu opnu jezgre marelice uzima se i po jedna čajna žlica ulja crnog kima neovisno o jelu.
 • 5. i 6. tjedan: ponovno je na redu ulje konoplje 1 žlica (30 kapi), 3 puta dnevno, prije jela. Tad se dodaje i ganoderma mix koji sadrži ganodermu lucidum, (najbolji prirodni izvor beta-glucana) te sušene sjemenke grožđa i nara, kao najjače antioksidante; 3 puta dnevno, na vrh noža umiješati u malu količinu hladnog čaja, ili vode..
 • Za podizanje imuniteta tu je med Michael; sa sjemenkama nara i marelice – jakim antioksidansima, i toi 1 žlica uz čašu vode, kao međuobrok.

Kroz sve dane kure dobro je uzeti svako veće još po jednu žličicu lja sikavice kao najboljeg izvora sylimarina koji će poboljšati prije svega rad jetre ali i bolji protok limfe. Nakon ove kure dobro je uzimati još 1 mjesec ulje konoplje 1 žlicu – čajnu (30 kapi), 2 puta dnevno, prije jela i ulje crnog kima 1 žlicu čajnu (30 kapi), 2 puta dnevno, poslije jela, I kroz ovaj mjesec bitno je uzimati još po jednu čajnu žličicu ulja sikavice navečer. a Važno je dodati antioksidanse; ganoderma mix: sušene sjemenke grožđa i nara 3 puta dnevno, na vrh noža umiješati u malu količinu hladnog čaja, soka, vode…

Ovisno o stanju organizma postupak – (kura od šest tjedana) se može nakon ovih mjesec dana ponavljati. Za vrijeme zračenja preporuča se ulje konoplje 1 žlica (30 kapi), 3 puta dnevno, prije jela i  ulje crnog kima 1 žlica (30 kapi), 3 puta dnevno, poslije jela uz jednu čajnu žličicu ulja sikavice navečer prije spavanja.

Napomena: Ulje konoplje valja konzumirati uvijek prije i poslije kemoterapije 1 žlicu (30 kapi), prije jela. Za vrijeme kemoterapije preporučljivo je uzimati ulje crnog kima 1 žlicu (30 kapi), 2-3 puta dnevno i ulje sikavice u količini od barem dvije čajne žličice.

2 Comments
 1. Lep pozdrav, kupila sam Sušena opna jezgra marelice i me interesuje kako to uzimati preventivno. Nemam nikakve bolesti.

  Onda me interesuje, ako ste imali možda koji primjer, da neko nije podnosi ulje Pet tibetanaca. Navečer sam uzela malu kašiku ulja, a u stomaku mi nije bilo dobo. Onda sam to ponovila za dva dana i opet mi nije bilo dobro. Zato me interesuje ako imate koje povratne informacije.

  Lep pozdrav
  Andreja Ketiš

  1. Poštovana Andrea, Sušenu opnu jezgre marelice uzimajte jednom dnevno (najbolje navečer prije spavanja), količine “na vrh noža” (1 gram), umutite u malo vode i popijte. Pet tibetanaca ulje Vam možda teško pada ako ga uzimate samostalno, probajte ga uzeti netom nakon ili još bolje prije obroka (doručka ili večere). Nadam se da smo Vam pomogli, ukoliko imate još pitanja ili nejasnoća javite se, tu smo. Lijepi pozdrav i svako dobro.

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *