Pozivamo Vas na edukativnu radionicu pod nazivom MACERATI - Sinergija ljekovitog bilja i hladno prešanog ulja

12 macerata iz Matičnjakove riznice zdravlja

Pozivamo Vas na edukativnu radionicu pod nazivom

MACERATI – Sinergija ljekovitog bilja i hladno prešanog ulja 

16. svibnja 2018. u 15:30h

 

Poštovani/e,

Ovom prilikom Vas pozivamo na edukativnu radionicu na temu „MACERATI – sinergija ljekovitog bilja i hladno prešanog ulja“. Optimalni način ekstrahiranja aktivnih ljekovitih principa, „duše“ same biljke je izrada uljnih macerata. Dobivaju se tako da se ljekovito bilje potapa u hladno prešano ulje i tada ovo bilje tijekom  tridesetak dana otpušta svoje ljekovite tvari u ulje. Kako mi za macerate koristimo hladno prešana ulja koja sadrže esencijalne masne kiseline i shodno tome sama po sebi imaju određenu funkciju, u slučaju macerata javlja se određena sinergija koja zbraja ljekovita svojstva samog bilja, ali i ulja u kojem je to bilje macerirano.

Na radionici ćete imati priliku doći do dodatnih informacija o našoj liniji proizvoda 12 macerata, te saznati odgovore na sva dodatna pitanja u svrhu ciljanog terapijskog djelovanja naših proizvoda. Svi koji su još poželjeli nešto više čuti o našem novom proizvodu, krajem radionice možemo ponovo nakratko otvoriti temu za sva dodatna pitanja.

 

15:15h – okupljanje

15:30h – otvaranje teme o učincima i namjenama ljekovitog bilja maceriranog u hladno prešanom ulju

16:30h – vrijeme za pitanja i konzultacije

16:45h – predviđen kraj edukacije, podjela materijala

Mjesto održavanja je Centar Drugo mišljenje, Pavla Hatza 12, Zagreb.

 

VAŽNO: Sve sudionike očekuju korisni materijali i znak pažnje. Također, svi posjetitelji za svoja prodajna mjesta dobivaju 10% popusta na cijelu liniju od 12 macerata. Popust je moguće iskoristiti do 31.05.2018.

Molimo da svoj dolazak potvrdite na mail: prodaja@maticnjak.hr ili broj mobitela: 091/6300-252.

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *