Pet Tibetanaca – 5 vrsta sjemenki u medu

pet-tibetanaca-med

 

Poliflorni funkcionalni med. Sadrži sjemenke grožđa, crnog kima, sjeme piskavice, jezgru lješnjaka, cjelovito zrno zobi s klicom i posijama, te cvjetni med.

Preporuka je uzimati dvije do tri čajne žličice dnevno, najdulje dva tjedna; dobro je iza žličice meda popiti čašu vode.

Oko 50 g. ovog meda može biti Vaš prirodni brzi obrok na poslu, putovanju, izletu…

Za sva pitanja u vezi djelovanja preparata i načinu uzimanja molimo da se javite na kontakt formu ili se posavjetujete s dobro educiranim osobljem na našim maloprodajnim mjestima ili ljekarnama.

2 Comments
  1. Poštovani,

    molim vas informaciju o proizvodu koji je pogodan za osobe s visokim krvnim tlakom, astmom, bronhitisom (pušač) i artritisom. Također vas molim info o doziranju. Probali smo s Uljem crnog kima, ali okus ne odgovara, stvara mučninu.

    Radujem se vašem skorom odgovoru.

    Srdačan pozdrav!

    1. Poštovana Tanja, obzirom na navedene zdravstvene dijagnoze hladno prešano ulje crnog kima bi bilo najbolje riješenje. Ali, obzirom da navedeno ulje stvara poteškoće prilikom uzimanja preporučili bismo alternativnu terapiju. Radi se o kombinaciji dva pripravka, prvi je funkcionalni pripravak Malva med koji u sebi sadrži med, sljez, pustenastu divizmu i crni kim. U ovom pripravki crni kim se gotovo ne osjeti, a za bronhitis i astmu je odličan. Drugi proizvod je Granulat sikavice koji će regulirati krvni tlak i opće stanje organizma a utjecat će i na artitis (upalu). Malva med uzimati po tri čajne žličice dnevno, nevezano uz obrok i obavezno popiti malo vode nakon uzimanja. Granulat sikavice uzimati ujutro čajnu žličicu natašte i dobro sažvakati, isto to ponoviti navečer prije spavanja. Ukoliko Vam je ostalo još ulja crnog kima bilo bi dobro sa njime mazati dijelove zahvaćene artritisom. Lijepi pozdrav i svako dobro!

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *