Nigella – med s crnim kimom

nigella-med

 

Poliflorni funkcionalni med sa sjemenkama crnog kima (uz sjemenke crnog kima sadrži i cvjetni prah koji pčele prikupe tijekom prašne sezone), ekstraktom ljekovitog bilja.

Već smo naveli da je crni kim na put u vječnost ponio faraon Tutankhamon, da su dobru naviku konzumiranja crnog kima preuzeli stari Grci i Rimljani, dok ga je prorok Muhamed, uvjeren u njegovu moć, nazvao blagoslovljenim sjemenom.
Korištenje crnog kima tisućama godina sigurno nije bilo bez razloga, što nam danas znanost također potvrđuje.
Preporuka je uzimati jednu do tri žličice dnevno te nakon uzimanja popiti čašu vode.

Za sva pitanja u vezi djelovanja preparata i načinu uzimanja molimo da se javite na mail ili da se posavjetujete s dobro educiranim osobljem na našim maloprodajnim mjestima ili ljekarnama.

2 Comments
  1. Postovanje, kupila sam vase ulje kima i nedavno med sa sjemenkama crnog kima. Od veljace pijem ulje kima 2 do 3 puta dnevno. Kako da dada ukomponieam u to med? Alergija mi nastupa obicno pocetkom svibnja pa do sredine lipnja. Molim Vas za savjet. Lijep pozdrav, Ivana

    1. Poštovana Ivana, ispričavamo se na kasnom odgovaranju, imali smo problema sa web stranicom, kvar je otklonjen pa sada odgovaramo. Med Nigella uzimate nevezano uz obroke, najbolje dva puta dnevno, važno je iza meda popiti čašu vode. Ulje crnog kima uzimajte kako ste i naveli, tri čajne žličice dnevno, prije obroka. Ukoliko imate još pitanja ili nejasnoča, javite se, tu smo i brzo ćemo odgovoriti. Također, kroz mjesec dana će profunkcionirati naše web shop na kojemu će biti različite akcije i pogodnosti za kupce pa popratite, možda Vam bude nešto zanimljivo. Lijepi pozdrav i svako dobro.

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *