Nigella Junior

nigella-junior-med

 

Funkcionalni pripravak sa sjemenkama crnog kima na bazi meda (uz sjemenke crnog kima sadrži i cvjetni prah koji pčele prikupe tijekom pašne sezone od 2. do 11. mjeseca).

Sastav Nigella Junior:

-sjemenke crnog kima (Nigella sativa)
-jezgra lješnjaka (Corylus avellana L.)
-cvijetni med
-pomaže peludnim alergičarima
-sadrži najčešće alergene (pelud ambrozije, lijeske i breze, johe, topole, trave i korova), pa djeluje kao prirodno
-učinkovito cjepivo i vrši hiposenzibilizaciju organizma na alergene
-jača imunitet

Bitno je napomenuti da se u ovom pripravku nalaze puno manje količine cvijetnog praha no što ga ima u klasičnom cvijetnom medu, a tu je i crni kim koji širi glatke mišiće i bronhije tako da je i najtežim alergičarima omogučeno njegovo uzimanje tijekom cijele godine u svrhu desenzibilizacije na navedene alergene. Radi se o prirodnom cijepivu koje uči Vaše tijelo da je cvijetni prah izvrsna hrana i da ono više nema potrebu na njega tako burno i neadekvatno
reagirati.
Preporuča se uzimanje uz ulje crnog kima, i to po 1 žlicu dnevno od kraja veljače do kraja listopada, a po 2 žlice dnevno u periodu od početka studenoga do početka ožujka (u razdoblju relativnog mirovanja).
Pošto sjemenke crnog kima nisu najboljeg okusa, pa čak i u medu, za sasvim malu djecu pripremili smo pripravak NIGELLA JUNIOR koji osim sjemenki crnog kima sadrži i jezgru lješnjaka koja pripravak čini ukusnijim ali ga i obogaćuje vitaminima i mineralima.

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *