Dobrodošli na novu stranicu Matičnjaka!

Godinu 2018. smo odlučili obilježiti u potpuno novom ruhu. Veseli nas svaki Vaš klik u cilju istraživanja po stranici što Vam to sve imamo za ponuditi, kao i svaki klik u cilju educiranja o dobrobitima koje donosi priroda zarobljena u našim bočicama i teglicama.

Kao što je nova web stranica upravo pokrenuta, tako smo za Vas zajedno s njom pripremili i novi dizajn proizvoda koje možete pronaći u rubrici proizvodi. Prva želja redizajna nam je bila da unesemo u njega naš tim, naš duh i naš strpljivi rad. Sa tom idejom dobili smo topli i obojani, a opet pročišćeni, odmjereni i ozbiljni dizajn, baš kao što su i namjene samih proizvoda.

Osim toga, na novoj stranici možete pronaći recepte i ostale korisne linkove koje ćemo redovito ažurirati, kako bismo s Vama podijelili kvalitetan sadržaj dobiven israživanjem.
Tokom godine pripremimo još novosti, pratite nas, klikajte i lajkajte i dalje!

Srdačno Vas pozdravlja tim Matičnjaka!

2 Comments
  1. Pozdravljeni
    Zanimame ulje črnoga kima dali se može naručitu da pošaljete u ljubljanu
    Hvala čekam vaš odgovor

    1. Poštovana Snežana, ispričavamo se na ovako kasnom odgovaranju, imali smo problema sa web stranicom, kvar je sada otklonjen pa možemo odgovoriti na pitanja. Da, naše proizvode možete naručiti u Ljubljanju, pakete šaljemo GLS-om na Vašu kućnu adresu. Kroz mjesec dana će biti gotov naš web shop pa ćete proizvode bez problema moći naručivati. Za sada je potrebno poslati narudžbu, puno ime i prezime i adresu na koju šaljemo paket. Plaćanje je po predračunu (u inozemstvu nemamo opciju plaćanja pouzećem). Lijepi pozdrav i svako dobro.

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *